Onze zorgflats tijdens CORONA!

Ontdek ook Beauprez
Home Services

Onze zorgflats tijdens CORONA!

Onze zorgflats tijdens CORONA!

Geschreven door Stefaan Premereur op 27/04/2020

Het is tijdens deze corona tijden dat het concept van zorgflats pas echt zijn nut bewijst.

In onze residenties is het niet enkel “blijf in uw kot”. Voor onze bewoners komt daar ook nog eens bij dat wij geen enkele bezoeker mogen toelaten.

Beauprez tijdens corona

Gelukkig bieden onze zorgflats ruimte, een tuin, waardoor de bewoners op een aanvaardbare manier deze moeilijke weken kunnen overbruggen.

De diertjes in onze groene oase achteraan het gebouw zorgen iedere dag weer voor mooie beelden. Zo zagen we rond Pasen tussen onze ganzen een kuikentje. Nieuw leven, de natuur gaat gewoon zijn gang in deze tijden.

Wil je meer weten over onze zorgflats? Klik dan hier Beauprez Service Residenties 

Ook voor onze medewerkers en de verpleegdiensten geen sinecure om weken na mekaar te moeten werken met schorten, handschoenen en mondmaskers.

Bij ieder bezoek en elke bewoner handhygiëne.

Hoedje af voor onze keukenmedewerkers die dagelijks achter fornuis en oven moeten werken met mondmasker, niet te onderschatten!

De bewoners moeten nu alle maaltijden nuttigen op hun flat, onze restaurants staan er verlaten bij… We hopen binnenkort terug onze bewoners te kunnen samenbrengen voor de gezelligheid van de maaltijden. Voor de verjaardagsfeesten die iedere maand weer zorgen voor een topdag waarbij we  onze bewoners verwennen met een glaasje bubbels, taart en een gezamenlijke zang voor de jarigen.

Muzikanten kwamen reeds vrijwillig concerten spelen aan de ramen van onze bewoners. Buren naaiden mondmaskers, bakkers schonken taarten, zelfstandigen zetten acties op voor onze medewerkers en bewoners.  Grootwarenhuizen schonken paaseieren. Wat een solidariteit en samenhorigheidsgevoel brengen deze tijden toch teweeg!

   

Dit alles kan je dagelijks volgen op onze facebookpagina Beauprez Service Residenties en Senior Resort De Kloef

Contact tussen onze bewoners en familie organiseren we vanachter de ramen, maar ook via skype, messenger, videochats houden onze mensen contact met hun families.

Vooral zijn we dankbaar voor het begrip van alle families, iedereen respecteert de opgelegde regels en weet dat we er samen door moeten.

Samen sterk in goede en kwade dagen!

De bewoners, medewerkers en directie van Beauprez Service Residenties.