Onze
residenties

Ontdek ook Beauprez
Home Services

Residentie Beauprez

Residentie Beauprez bestaat sinds 1991 en was hiermee één van de eerste operationele residenties in Vlaanderen waar senioren, ook zorgbehoevend,  een nieuwe thuis vonden.

In 2010 werd een eerste uitbreiding gerealiseerd volgens de nieuwste normen en in 2015 een tweede uitbreiding. Residentie Beauprez telt hierdoor op heden 75 erkende assistiewoningen van verschillende types en oppervlaktes waardoor we voor ieders budget een oplossing kunnen aanbieden.  Volledig met groen omringd en op 500 meter van het Provinciaal Domein De Gavers bieden wij een oplossing  voor zowel valide als minder-valide  alleenstaanden of echtparen. Leeftijd speelt geen rol, dus ook wie nog geen 65 jaar is en een vorm van begeleidt wonen zoekt kan bij ons terecht.

Lees meer

Senior Resort De Kloef

“Senior Resort De  Kloef” is een voor de zorgsector vooruitstrevend gebouw dat qua  materialen en technieken uniek is in België. Residentie “De Kloef” is architecturaal en ecologisch een  trendsetter in de zorgsector. Dat heeft de pers ook opgemerkt, het gebouw werd genomineerd voor een Award en verschillende vakmagazines kwamen langs voor foto’s en een artikel.

Een Houtmassiefbouw in Oostenrijk gefrabriceerd, hier geassembleerd.  Er is vloerverwarming met warmtepompen, een gigantische glasgevel, panoramische lift en een groendak van 750 m²   maken van “De Kloef” met 16 assistentiewoningen een uniek concept!

De naam was snel  gekozen, aangezien het gebouw werd opgericht op een site van de voormalige klompenmakerij Steenhout die hier generaties lang bomen verwerkte naar klompen “Kloefen”.

De site is 2700 m² groot, alle bewoonbare oppervlaktes samen komen op ongeveer 1750 m².

Er werd 500 m³ hout verwerkt in de nieuwe gebouwen, wat tevens ook mede zorgt voor een groene voetafdruk, want bomen zorgen voor zuurstof in de lucht.  We kunnen tevens ook  stellen dat door gebruik van hout i.p.v. beton voor dit gebouw een reductie van 1750 ton Co2 werd bekomen.

Al onze zorgflats  beschikken over WIFI, een vernieuwd en interactief oproepsysteem, telefooncentrale en TV aansluiting.

Lees meer

La Radieuse Senior Resort

Opendeurdag op zaterdag 29 september 2018 van 10 u tot 18 u! Voor alle info : info@beauprezgroup.be

sur le site français: https://laradieuseseniorresort.be/

Senior Resort La Radieuze beschikt over 50 zorgflats met dezelfde werking en het succesvolle concept die we in Residentie Beauprez reeds sinds 1991 aanbieden.

Deze gloednieuwe residentie biedt een vriendelijke en rustgevende omgeving voor de bewoners, op slechts enkele minuten van het centrum van Edingen. U kunt uw zelfstandigheid behouden door in een veilige assistentiewoning te verblijven terwijl u geniet van de exclusieve diensten en voorzieningen van de residentie.

De eerste bewoners zullen hier hun intrek nemen de eerste week van november 2018.

Momenteel zijn er nog flats beschikbaar.

Lees meer